BRZA KREMPITA TORTA

Ta daaaaam! 🙋🏻‍♀️😘
Tmuran nedjeljni dan se može uljepšati uvijek, posebno jednom ovako divnom kremastom slasticom, pri tom jako brzom za pripremu! Kombinacija hrskavih lisnatih korica i ukusne kreme je neodoljiva.👌🏻
Ne treba puno čekati, nego se može rezati za sat vremena. Moja je bila na sobnoj temperaturi i super se rezala. 👍🏻
Ovo je u stvari jedna brzinska krempita u obliku torte. Probajte, oduševit ćete se.🥰😍 






✏️ Sastojci su slijedeći:
- 500 gr lisnatog tijesta
- 2 kesice Galetta pudinga sa okusom vanilije (koji se ne kuha)
- 100 gr šećera
- 500 mlijeka
- 500 ml slatkog vrhnja
- šećer u prahu za posipanje 

Lisnato naravno odlediti. Razvaljati jedan dio što tanje, izrežite krug pomoću kalupa (26 cm). Pleh okrenuti naopako, staviti pek papir, prebaciti tijesto, izbockajte viljuškom i pecite u rerni zagrijanoj na 200° 15-tak minuta.
Drugi dio tijesta također razvaljajte, izrežite krug, prebacite na papir, sve to na okrenuti pleh. Izrežite 12 trokutića. Pecite također 15 min na 200°.
(Ostatke lisnatog, izrežite i poredajte oko kruga, pa ih možete pojesti, da se ne baca 😁😁😁).
Slatko vrhnje izmiksati.
U drugu posudu sipati mlijeko, prah za instant puding, dodati šećer i miksati najjačom brzinom oko 3 min.
Onda u tu smjesu dodajte izmiksano vrhnje i sve sjedinite u finu čvrstu kremu.
Na pladanj staviti donji dio tijesta, okolo cake ring, istresti kremu, poravnati, pa poredati odozgo pečene trokutiće. Neka odstoji oko sat vremena, nožem prođite uz obruč, skinite ga i torta je gotova.
Prije posluženja posuti šećerom u prahu.
Uživajte i vi, uz malo truda. Probajte pa javite kako vam se dopala. 😍💞💓 

NAPOMENA: Možete koristiti i običan puding, ali 2 kesice skuhati u oko 600 ml mlijeka, ohladiti ga, pa onda sjediniti sa izmiksanim vrhnjem.










Primjedbe

Popularni postovi