NATUR TELEĆA ŠNICLA

Konačno nešto konkretno da pojedem u posljednjih 7 dana.😁 

Bolesna sam i nije mi baš bilo do hrane.

Ide nabolje, jer sam danas poželjela baš ovo.😂 A čim se apetit vraća, znači da napredujem.👍🏻👍🏻

Natur teleća šnicla je neodoljiva!😍

Nikakav prilog mi nije trebao, mada odlično uz nju idu paste, rižota ili pire krompir.






📍Potrebno je slijedeće:

- 4-5 telećih šnicli (odrezaka)

- suhi začin

- mljeveni biber

- so

- brašno

- maslac za prženje

- 2-3 propasirana režnja bijelog luka

- suhi ili svježi peršun i ružmarin po želji


Šnicle batom malo istanjiti, pa sa obje strane posuti solju i mljevenim biberom.

U tavi istopiti i zagrijati maslac.

Svaku šniclu jednom stranom uvaljati u brašno i staviti da se prže, ali prvo onu pobrašnjenu stranu.

Kad porumeni, okrenuti sa druge strane.

Zatim doliti vode da prekrije šnicle, dodati ispasirani bijeli luk i sve skupa dinstati 10-tak minuta.

Po potrebi doljevati vode i ukuhajte dok umak dobije željenu gustoću.

Na kraju pospite peršinom i ružmarinom, po potrebi dodajte suhi začin i gotovo! 😁👍🏻

Dobar tek i vama ako pripremite.😘❤️



Primjedbe

Popularni postovi